Millió Lépés

Millió Lépés az Iskoládért

SIKERÜLT!!! 🥰🙏

Kedves Szülők, Ismerősök, Követők! 🙂

December 10-én véget ért a 11 hetes ˝"Millió lépés az Iskoládért" kihívás és csütörtökön megtörtént a sorsolás. Nagy örömmel mondhatjuk el, hogy iskolánk megnyerte az 1.000.000 Ft-os sportszerutalvány egyikét!!!🙏💓

 

Hálával telt szívvel mondunk köszönetet mindazon tanulóknak, szülőknek, rokonoknak, kollégáknak, támogatóknak, akik végig kitartottak és lelkesen gyűjtögették lépéseiket iskolánk számára.

 

Az őszi felhíváshoz 1007 fővel csatlakozott iskolánk közössége, akik 431.739.802 lépést, mintegy 302.218 km-t tettünk meg. A nagy összefogásnak köszönhetően országos viszonylatban a 2. helyen végzett iskolánk.

 

Tanulva a tavaszi fordulóból, motivációként házi versenyt hirdettünk az osztályok között, és a legtöbb lépést összegyűjtő 1 alsós, valamint 1 felsős osztály egy kirándulást nyert Szegedre a Crazy Jump trambulinparkba az iskola jóvoltából. Szoros versenyben alsó tagozaton az 1.B, felsőben pedig az 5.I osztály nyerte meg ezt a nagyszerű lehetőséget. Néhány lépéssel maradt csak le az 1.C osztály, akik vigaszdíjként a makói moziba egy kedves mesefilmet nézhetnek meg közösen.

 

Bízunk benne, hogy jövőre is ilyen lelkesen és aktívan veszünk részt a kihívásban.

​​