Programok 2021-2022

​Egészséges november

Egészséges november

Iskolánkban nagy hagyománya van az egészségmegőrzésnek, éppen ezért a november – az egészség hónapja-, mindig érdekességeket tartogat a gyerekek számára. A kialakult járványhelyzet miatt idén még nagyobb hangsúlyt fektetünk az egészséges életmód fontosságának a felhívására.

A Diákönkormányzat már a hónap elején gyümölccsel lepte meg az iskola minden tanulóját és egy másik alkalommal hummusszal megkent teljes kiőrlésű falatkák várták reggel a gyerekeket.

Az alsó tagozatosok közül a legkisebbek megismerkedhettek a Fogmosódallal, a 2., 3. és 4.-esek pedig érdekes online kvízeket töltöttek ki, melyeket erre az alkalomra alkottak a lelkes pedagógusok. A megoldáshoz az iskola aulájában lévő paravánokon is találtak sok-sok infót, amelyek segítségül szolgáltak a helyes válaszok megadásában.

A felső tagozatosok is felhívó plakátokkal, ppt-vel népszerűsítették ezt a programot. A 7. és 8. évfolyam 6 osztálya az újraélesztés folyamatát sajátíthatta el mentős szakemberek segítségével.

Megszerzett tudásukról e témakörben kvíz formájában adhattak számot kicsik és nagyok, melynek jutalmazása sem maradt el. A legszerencsésebbek vitamint nyertek, mert ép testben ép lélek!