Egri Mesterek Tornája

BOSCH Mesterek Tornája és Demó Kupa

2019. május 26-án, Gyermeknapon rendezték meg Egerben az országos BOSCH Mesterek Tornája és Demó versenyt. A Mini Demó versenyszámokban bármilyen hosszúságú kötelet lehetett használni a maximum 6 fős csapatoknak. A Demóban egy zenés, szórakoztató, látványos produkciót kellett bemutatni az ugróköteleseknek, melyben pontozták a gyakorlat egyediségét, az elemek, trükkök nehézségét, azok kivitelezését, illetve, hogy mennyire volt a bemutatott gyakorlat összhangban a zenével.

Iskolánkból a Makói Törpök csapat Hupikék Törpikéknek öltözve szórakoztatta a közönséget, míg a Makó Jump csapat a 80-as évek Hungária slágereire Limbózott, és tudásukkal kápráztatta el a bírókat.

Mindkét csapat a 3. helyen végzett!

A csapatok tagjai:

Makói Törpök Makó Jump
Tóth Zsófia 1.m.Kovács Villő 4.a.
Horváth Rebeka 2.a.Horváth Bence 5.a.
Kádár Anna Enikő 2.a.Naszradi Barbara 6.a.
Nagy Kinga 2.a.Papp Dorka 6.a.
Németh Elisabeth 2.a.Török Rebeka 6.a.
Rovó Ivett 2.a.Veres Viktória 6.a.

A verseny keretein belül Magyarországon először lehetett nevezni Kínai versenyszámban is, melynek lényege, hogy 2 ugróköteles egymás mellet állva, összefonva fogják az ugróköteleiket, és a két kötél hajtása felváltva történik, így az ugrálásuk is váltott. Itt is eredményesek voltak versenyzőink.

Kínai versenyszám 
Papp Dorka – Török Rebeka 3. hely
Naszradi Barbara - Horváth Bence 4. hely
Kovács Villő – Veres Viktória 5. hely

A diákok a sikeres versenyen kívül egy rövid városnéző sétát tettek, melynek során még a gyermeknapi programokon is részt vehettek.

Eredményükhöz gratulálunk!

Felkészítők: Farkas-Csamangó Petra 
                   Barócziné Haluszka Zsuzsanna